Затвори

Нов и уникален LED екран в Бургас, размер 25 кв.м. !

<- назад
Нов и уникален  LED екран в Бургас, размер 25 кв.м. !

 

МАРТ МЕДИЯ ЕООД  представя най - атрактивния начин за външна реклама в град Бургаc на голям LED Екран с размер на конструкция 25 м2 (675 х 365 см с пиксел P16).

Съоръжението е разположено на най - ключовата търговска локация в град Бургас - кръстовището за входа на Burgas Plaza Mall и  бул. Транспортна, между колелото на входа от София и колелото на входа от Слънчев бряг и летището.

Предлагаме Ви възможност за излъчване на 15 и 30-секундни клипове (или 2 х 15 сек). Вашата реклама ще се излъчи 600 пъти дневно на всеки 1 мин 30 сек. или 300 пъти дневно на всеки 3 минути, съобразено с вашето желание при клип от 15 сек.

За максимална ефективност и по-чести излъчвания на рекламния Ви клип, броят на клиентите е ограничен. Цената за 1 сек. е по-ниска от 1 стотинка и няма допълнителни разходи за смяна на рекламния Ви клип в сравнение с билборд рекламата.

LED  Екранът представлява  алтернативен  вариант да се отличите и да представите Вашия бизнес чрез най-добрата технология в дигиталния свят.

Избирайки видео рекламата, Вие избирате цялостно решение, което ще ви осигури запомняща се ефективна и генерираща приходи реклама.

 

 

 

 

 

виж БЛОГ

Най-популярните

Честит 8 март

08 Март 2013

Весели празници

20 Декември 2012