Затвори

Кои сме ние

Рекламна агенция МАРТ МЕДИЯ започва дейността си през 2006 г. с екип от ентусиазирани и мотивирани млади хора, като стартира изграждането на първите собствени билборд конструкции и ясната идея, че за да навлезе на пазара ще е нужен много труд и упоритост.

Днес агенция МАРТ МЕДИЯ има 10 годишен опит и предлага пълно обслужване в областта на външната реклама чрез билбордове. Ние непрекъснато разширяваме собствената си мрежа от билборд съоръжения като вече имаме пълно национално покритие. Реализираните кампании, изградените успешни и стабилни партньорства ни дават възможност да поддържаме и предлагаме високо качество на извършваните услуги и прецизност при осъществяване на рекламни кампании в цялата страна.  
 
Агенцията поема цялостната реализация на Вашата реклама чрез билбордове - изготвяме първоначален медия план спрямо вашите изисквания, конкретизиране на локациите в него, отпечатване на рекламни визии, монтаж и демонтаж на наетите съоръжения.
 
Благодарение на собствената ни мрежа от билборд съоръжения и на успешната ни работа с останалите рекламни агенции в областта на външната реклама, ние сме организирали десетки мащабни рекламни кампании чрез билборд съоръжения в цялата страна на преференциални цени за нашите клиенти.