За нас

Начало / За нас
in_img

За нас

      

MART MEDIA присъства на медийния пазар от 2006 г., като започва дейността си с изграждане и отдаване под наем на първите собствени билборд съоръжения.

Днес агенция MART MEDIA има над 18 годишен опит и има пълно национално покритие с рекламни съоръжения от различни типове, като предлагаме пълно обслужване в областта на външната реклама чрез билбордове.

Реализираните кампании, изградените успешни и стабилни партньорства ни дават възможност да поддържаме и предлагаме високо качество на извършваните услуги, и прецизност при осъществяване на рекламни кампании в цялата страна. 

Агенцията поема цялостната реализация на Вашата реклама чрез билбордове - изготвяме първоначален медия план спрямо вашите изисквания и бюджет, конкретизиране на локациите и периода на наемане, отпечатване на рекламни визии, монтаж и демонтаж на наетите съоръжения.

Кои сме ние

Над 18 години MART MEDIA помага на своите клиенти в развитието и разрастването на техния бизнес, намирайки най-подходящите решения за позициониране на успешни кампании за външна реклама.

Нашите услуги са предназначени да Ви помогнат да увеличите разпознаваемостта на Вашия бранд и да стимулирате повече продажби. 

Ние работим в тясно сътрудничество с нашите клиенти, за да гарантираме, че получават точно това от което имат нужда.
Благодарение на собствената си мрежа от билборд съоръжения в цялата страна, ние сме организирали стотици мащабни рекламни кампании чрез билборд съоръжения в цялата страна.

in_img

Нашия екип

Имаме квалифицирани специалисти, които отделят време, за да разберат Вашия бизнес и целевата аудитория, като разработват медия план, който да отговаря на Вашите специфични нужди и бюджет.

Мартин Евтимов
Мартин Евтимов
Основател и СЕО
Дияна Иванова
Дияна Иванова
Търговски отдел
Ивелина Стоянова
Ивелина Стоянова
Търговски отдел
Мая Желева
Мая Желева
Счетоводен отдел
Ана-Мария Стоянова
Ана-Мария Стоянова
Отдел Логистика
Наталия Пенева
Наталия Пенева
Търговски отдел
Йорданка Георгиева
Йорданка Георгиева
Търговски отдел

Кариери

MART MEDIA  знае, че най-ценният й ресурс са служителите, затова непрекъснато търси възможности за увеличаване на екипа и развиване потенциала на своите служители.

Нашите убеждения са, че бъдещето на една успешна компания се гради от амбциозни хора, които непрестанно дават най-доброто от себе си и надминават дори собствените си очаквания. Поощряваме динамичните и талантливи хора, които увеличават стойността на екипа ни от професионалисти и имат мотивация за успех.
 
Ако искате да станете част от екипа на компания с изграден имидж и със стабилни позиции на пазара, компания в която Вашето мнение и идеи се ценят, изпратете своята автобиография на e-mail:
 
 

in_img