LED екран

LED екраните са съвременна технология, която  представлява голям и ярък дисплей съставен от много на брой пиксели, които заедно формират  изображението и го възпроизвеждат много по-ярко светещо от стандартен билборд. Рекламните клипове и изображения се виждат при всякакви метеорологични условия, дори и под директна слънчева светлина.

LED екрана е интерактивен и може да излъчва непрекъснато различни рекламни клипове, които могат бързо да се сменят при промоции или въвеждане на нов продукт.

Този вид съоръжения са високотехнологична иновация и нямат унифицирани размери, както при стандартните билборди.

Обикновенно са разположени на ключови кръстовища в големите градове, където има голям поток от пешеходци и автомобили едновременно.

Този тип съоръжения е ефективен метод да се отличите и да представите Вашия бизнес, и продукти по атрактивен и впечатляващ начин, пред настоящите и бъдещите Ви клиенти.

Лед Екраните се отдават под наем на рекламни периоди, както стандартните билбордове, като всеки рекламен период е с продължителност от 14 дни.

При този вид външна реклама, смяната на рекламния клип става лесно и може да стартирате рекламната си кампания във всеки един момент, в който има свободно рекламно време. За разлика от останалите съоръжения за външна реклама при LED екраните, може да смените рекламния клип по всяко едно време по което решите без да се заплаща цена за смяна.