Затвори

Билборд тип Пиза 4х3 м

Билборд "пиза" с размер 4 х 3 м е най-разпространеният тип съоръжение за външна реклама в България. Той намира приложение, както в градски условия, така и по републиканската пътна мрежа  /автомагистрали, първокласни, второкласни и третокласни пътища/.

Рекламна агенция MART MEDIA разполага с мрежа от рекламни съоръжения тип "пиза" 4 х 3 м. с пълно национално покритие, което ни дава възможност да локализираме правилно рекламното послание на своите клиенти според техните нужди.

Повечето рекламни агенции в страната  отдават под наем рекламните си съоръжения на рекламни периоди от по 14 дни. В една календарна година има 26 рекламни периода, които са с фиксирани дати, като всеки от тях обикновенно започва в понеделник и завършва в неделя.

Минималният срок за наемането на билборд в градска среда е един рекламен период /14 календарни дни/, а по Републиканската пътна мрежа/РПМ/ и Автомагистрали - 2 рекламни периода /28 календарни дни/.

В градска среда, в цената е включен монтаж и демонтаж на всеки рекламен период, поради честата смяна на визиите, докато по РПМ и Автомагистрали е включен само първоначалния монтаж и демонтаж след приключване на кампанията.

За обслужването на рекламните си съоръжения рекламна агенция MART MEDIA разчита на опитни екипи монтажни групи, които оперират на територията на цялата страна, за да осигурим на своите клиенти качествено и в срок реализиране на рекламни кампании чрез билбордове.